2021-11-08 11:43:17

Diseminacija znanja usvojenih na mobilnostima u okviru Erasmus+ KA1 projekta – Različiti pa što ?

Erasmus tim OŠ Vođinci održao je predavanje i radionicu za učitelje i stručne suradnike naše škole na kojoj je prisutne upoznao s aktivnostima i znanjima usvojenima tijekom mobilnosti održanih ovoga ljeta. 

Članovi tima upoznali su prisutne s realiziranim mobilnostima, predstavili gradove i države koje su posjetili te prenijeli znanja koja su stekli o radu s učenicima s poteškoćama u učenju. Nakon teorijskoga dijela održana je radionica na kojoj su se učitelji i stručni suradnici mogli praktično upoznati s različitim metodama rada koje olakšavaju usvajanje znanja ne samo učenicima s poteškoćama, već i učenicima koji rade prema redovnom programu. Učitelji su pripremali zadatke prema CRA metodi, uvježbavali metodu analize zadataka, različite metode za analizu teksta te osmišljavali zadatke metodom kocke.

Svaki od učitelja ova će znanja moći primijeniti u svome razredu i u okviru svoga predmeta, a zadovoljstvo svih učenika, bez obzira na poteškoće koje imaju, najveći je uspjeh našega projekta.

Fotografije pogledajte ovdje.

Marija Perković


Osnovna škola Vođinci